Hey jij!


Ben jij een dromer?

Weet jij gewoon dat unicorns bestaan?

Geloof je - net als ik - in sprookjes?

Heb jij altijd al een Viking willen zijn? Een fee? Roodkapje? Zorro? Of een andere rol uit jouw favoriete fantasy-serie?


Weet je dat dat gewoon kan?


Als jij helemaal gaat glunderen bij het idee van een fantasy shoot met (of van) jouw paard of hond, dan ben je op de juiste plek! Framed by D is gek op fantasy en alles waarvan iedereen altijd zegt dat het niet bestaat. (Maar wij weten wel beter he? ;-) )

Boek jij een Droom Shoot bij mij? Dan gaan we er samen een fenomenale shoot van maken! Van te voren bedenken we het concept en tijdens de shoot is er ruimte om te improviseren. Maar het echte werk komt pas na de tijd in Photoshop. Ik werk jouw concept tot in de puntjes uit in de nabewerking, zodat het uiteindelijke plaatje helemaal klopt in zijn totaliteit en vooral zodat het eindresultaat helemaal is waar jij al die tijd van droomde!


Door letterlijk honderden uren te investeren in oefenen, skills verbeteren, workshops & cursussen volgen, weet ik als fotograaf precies wat ik moet doen om het plaatje helemaal in de sfeer te krijgen. Want ik heb het eindresultaat al in mijn hoofd, lang voordat ik op de sluiterknop van mijn camera druk.

Eveneens heb ik de know-how om het allerbeste uit jouw foto’s te halen in Photoshop.

Dus waar wacht je op? Maak je dromen waar!

KIND WORDS

Zeg je Daphne, dan zeg je creativiteit en enthousiasme! Tot nu toe heb ik 2 keer een fantasy shoot met mijn paard bij Daphne gehad en dat gaan er zeker meer worden! De shoot is eigenlijk een en al gezelligheid, samen kijken naar wat we beide graag zouden willen en lukt dat niet? No worry’s, Daphne heeft al een ander gaaf idee in haar hoofd. Ze weet atlijd die ene foto te maken die je graag wilde! Het voelt eigenlijk meer als een shoot met een vriendin dan een shoot met een ingehuurde fotograaf.

β€” 
Nynke Veenstra